×

Aktuellt

Hem » Aktuellt

Årets Företagare, Ulricehamn – ByggArvid!!!

VI VANN!!! ”Så kul! Jag är verkligen superstolt och tacksam över alla som finns runt omkring – Familj, Team ByggArvid, underentreprenörer och alla andra som stöttar och coachar.”  // Elisabeth Dahlgren Tack alla inblandade!

Läs mer

Tegelbruket – PREMIÄRVISNING

Nu på lördag, den 23/3 är du varmt välkommen på PREMIÄRVISING av Tegelbruket. Illustrationer, tidplan och intresseanmälan. Adress: Dalgatan 8, ingen anmälan krävs

Läs mer

Årets Företagare – Nominering

Tack vare vårt Team ByggArvid är vi nominerade till  ”Årets Företagare” i Ulricehamn. Företagarna delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Årets Företagare delas varje år ut av organisationen Företagarna, det är ett av Sveriges mest prestigefyllda…

Läs mer

Hulta Torg – 17/17 våningar

Här stoltserar det 17 våningar höga huset på Hulta Torg i Borås, mot den blå vårhimlen. Detta låter vi uppföra på totalentreprenad åt AB Bostäder i Borås. 17:de veckan av montage och 17 våningar är på plats!  Under V 11 monteras taket och snart har vi ett tätt hus att börja arbeta i.

Läs mer

Brf Skogshöjden – Montagedag 1

I Stadsskogen, Ulricehamn bygger vi 18 bostäder Brf Skogshöjden åt Ekeblad bostad AB. Här måndag morgon och stomresning av första huskroppen  är i full gång.  Nu följer två huskroppar varje vecka.

Läs mer

Brf Ekbacka Strand – Lägenhetsvisning!

Varmt välkommen på lägenhetsvisning 29/1 på Järnvägsgatan 7B i Mullsjö. Här får du uppleva en lägenhet som ByggArvid uppfört och se Brf Ekbacka Strand från sjösidan. Anmälan görs till nicholas.palm@svenskfast.se alt. henrik.holm@svenskfast.se 12/25 lägenheter sålda med planerad byggstart innan sommaren.

Läs mer

Stoppa Skitsnacket!

I år skänker ByggArvid en julgåva till Locker Room Talk Sverige. ByggArvid vill bidra till ett vårdat språk, då vi tror att språket är grunden till Ödmjukhet och Empati. Med ett gott språk skapas bra arbetsklimat för alla och respekt för varandra. ”Locker Room Talk Sverige är en ideell organisation som arbetar med jämställdhet och…

Läs mer

Team ByggArvid besökte Barcelona

På bilden står Team ByggArvid (tyvärr saknas några i teamet) utanför Camp Nor där vi var på studiebesök.  Den 23-25 november åkte ByggArvid på konferensresa till Barcelona. Under former utöver det vanliga träffades vi och konfererade.

Läs mer

Skogshöjden – Första spadtaget

I fredagseftermiddags togs det ceremoniella första spadtaget till Brf Stadsskogen. Här fanns vi på plats med Ekeblad bostad,  bostadsrättsköpare, mäklare från Svensk Fastighetsförmedling, kommunstyrelsens ordförande och representant från bygglovsenheten. Här skall vi bygga 18 parhus. Denna gången blir det inte i egen regi utan som byggentreprenör åt beställare Ekeblad bostad som vi även har ett samarbete…

Läs mer

Mullsjö, Brf Ekbacka Strand, Succé

Efter de första intresseanmälningarna och lottdragning är nu 11 stycken lägenheter sålda och efterfrågan är fortfarande stor. Kontakta oss eller Svensk Fastighetsförmedling, Nicholas Palm om även du är intresserad! Intresset för bostädernas läge alldeles intill sjön, med lugn och grön omgivning och en plan väg fram till centrum är det som många fattat tycke för….

Läs mer