×

Mullsjö, Brf Ekbacka Strand, Succé

Hem » Nyheter » Mullsjö, Brf Ekbacka Strand, Succé

Efter de första intresseanmälningarna och lottdragning är nu 11 stycken lägenheter sålda och efterfrågan är fortfarande stor. Kontakta oss eller Svensk Fastighetsförmedling, Nicholas Palm om även du är intresserad!

Intresset för bostädernas läge alldeles intill sjön, med lugn och grön omgivning och en plan väg fram till centrum är det som många fattat tycke för. Att få en helt nybyggd lägenhet till en human peng är också en faktor. Störst intresse, med över 11 intressenter, var det på en av taklägenheterna. Även de andra två topplägenheterna hade bra efterfrågan och de båda såldes direkt, med fler på kö… Lägenheterna på våning 1-3 är även de efterfrågade med en jämn fördelning av intressenter. Här var ju utbudet lite större och än finns det några olika kvar att välja på…

Radhusen var de som varit mest efterfrågade innan försäljningsstart men av olika(förklarliga) anledningar finns det än 3 stycken kvar. Ett jättefint boende, ca 25 m från sjön, allt i ett plan och med egen grästäppa och uteplats i väster. Smidigt, väl genomtänkt och nybyggt! Kan det bli bättre?