×

Om oss

Hem » Om oss

Välkommen till ByggArvid

ByggArvid är ett ”lokalt” byggföretag med Ulricehamn som utgångspunkt. Men vad innebär egentligen begreppet ”lokalt”? Är det Ulricehamns tätort, kommun eller hela Västra Götaland? Nej, för oss ingetdera. Det innebär snarare om att vi vill arbeta inom en radie som gör det möjligt för våra snickare att åka hem varje kväll för att kunna sova och tillbringa tid med sin familj. Så vill vi gärna ha det, för att ByggArvid inte bara ska vara en trygg samarbetspartner utan även en bra arbetsgivare och arbetsplats.

De flesta skulle nog säga att ByggArvid bygger villor och större byggnader. Det är precis vad vi gör. Men vi är också måna om att bygga förtroenden.  Ett väl utfört arbete är bara en del av vårt erbjudande men vårt jobb handlar lika mycket om att bygga förtroende och relationer som att bygga hus. Stolthet, Ödmjukhet och Engagemang ingår också och du som kund ska känna att vårt gemensamma arbete kan vara början på ett långvarigt samarbete. 

Vårt mål är att vi vill komma nära dig som kund och att du samtidigt känner att du kan komma nära oss. Vi vill att du ska känna att du är en del av vårt gäng – ByggArvidgänget – och att vi gör allt för att ditt projekt ska bli så bra som möjligt. Med den här inställningen, lång erfarenhet och duktiga medarbetare – har vi byggt upp många långvariga relationer genom åren.

ByggArvid är inget familjeägt företag men stämningen mellan oss som arbetar här och våra kunder vill vi nog bäst beskriva som gemytlig eller familjär. Här finns inget ”vi” eller ”dom” utan här arbetar vi tillsammans för att uppnå de resultat du som kund vill ha. Det är ditt perspektiv som är det viktiga för oss och vill du ha det på ett visst sätt så är det vår uppgift att försöka lösa det.

Välkommen i gänget du också!